شما ثانیه دیگر به♦♥♦ علم و فرهنگ ♥♦♥ منتقل می شوید

روانشناسی

علم و فرهنگ

تبلیغات

روانشناسی

این تست ادعا می‌كند با توجه به رنگ، تعداد برگ‌ها و بوی گل مورد علاقه‌ یك نفر می‌توانید بفهمید چه شخصیتی دارد!
 

گل رز دوست دارید یا گل نسترن؟ نگویید هر 2! حتما یكی را بیشتر دوست دارید و همین علاقه بیشتر به یك گل، نشان می‌دهد كه شما چه شخصیتی دارید.

اگر به چنین ایده‌ای بخندید زیاد تعجب نمی‌كنیم چون در اصل هم تخمین‌زدن شخصیت یك نفر از روی گل مورد علاقه‌اش علمی و شدنی نیست اما در این صفحات تستی را برای شما آورده‌ایم. به این تست جواب دهید و بعد خود‌تان قضاوت كنید كه قابل اعتماد است یا خیر.




این تست چه مشکلی دارد ؟


شاید اساسی‌ترین مشكل این تست محدود كردن نوع گل‌ها،  به ماه‌های سال است. این‌كه براساس چه اصول و قاعده‌ای، اسم یك گل مربوط به ماه خاصی است؟ مثلا چرا ماه مهر،  گل زنبق است؟ اگر بگوییم ماه مهر، گل اركیده فرقی هم مگر می‌كند؟ مسئله دیگر بیان نام محدود همین 12 گل به جای همه گل‌هاست‌. حتی اگر مقصود نویسنده تست، بیان نام گل‌هایی باشد كه عامه مردم می‌شناسند؛ چرا نامی از گل‌های معروفی مثل: نیلوفر، شقایق، لاله و... نیست ؟ اگر هم بخواهیم شخصیت را با توجه به گل مورد علاقه پیشگویی كنیم،  باید تست به‌صورتی باشد كه از شما بپرسد: گل مورد علاقه شما چیست؟ و با توجه به گل مورد علاقه‌‌تان (هر گلی كه باشد) در مورد شخصیت شما بگوید! در ادامه برای شما تستی داریم كه می‌تواند میزان خود كفایتی در شما را بسنجد؛ این‌كه چقدر در زندگی شخصی خود اثربخش هستید و احساس كفایت و شایستگی می‌كنید. ‌جملات این تست احساسات و واكنش شما را در موقعیت‌های مختلف توضیح می‌دهد. ‌ لطفا هر جمله را به دقت بخوانید و انتخاب كنید تا چه اندازه موافق یا مخالف هستید؛ این تست گزینه سومی ندارد، برای این‌كه شما یا احساس كفایت می‌كنید یا نه ‌ سعی كنید سوالی را بی‌پاسخ نگذارید.



چه امتیازی میگیرید


از سوال یك تا 10 به هر پاسخ كاملا موافق یك امتیازبدهید  و به پاسخ‌های مخالف امتیازی ندهید.

  •  از سوال 11 تا 20 به هر پاسخ كاملا مخالف یك امتیاز و به پاسخ‌های موافق امتیازی ندهید.
  •  بالاترین نمره برای شما 20 خواهد بود، هرچه نمره شما به 20 نزدیك‌تر باشد احساس خودكفایتی در شما بیشتر خواهد بود و نمره كمتر ‌احساس كفایت نداشتن در شما را نشان می‌دهد.

 اگر نمره بالایی در این آزمون گرفته‌اید‌، احتمالا درباره توانایی‌های‌تان برای ایجاد تغییر در زندگی و رسیدن به اهداف‌تان مطمئن هستید و‌ این حس اطمینان یك توهم نیست! در حقیقت شما نسبت به آن‌هایی كه نمره پایینی در این آزمون گرفته‌اند، شانس بیشتری برای رسیدن به موفقیت در زندگی و اهداف تحصیلی و شغلی دارید.



چند نصیحت دوستانه


ممكن است چنین به‌نظر برسد كه خودكفایتی تنها در ارتباط با افراد كاملا كارآمد و انسان‌های موفق جهان است اما حس خودكفایتی برای هر شخصی گذشته از این‌كه رئیس شركتی باشد یا در حال تلاش برای غلبه‌كردن با مشكلات فردی باشد، مهم است و ‌ داشتن تجارب موفقیت‌آمیز باعث گسترش حس خودكفایتی می‌شود و موجب بروز موفقیت می‌شود اما موفقیت به تنهایی خودكفایتی را تضمین نمی‌كند !
فرد باید مطمئن باشد كه تلاش‌های خود او باعث موفقیت شده است؛ ‌ممكن است شما موفقیت خود را به خاطر هوش ذاتی، شانس یا خوش‌اقبالی بدانید و نه تلاش شخصی، در این صورت وقتی هوش‌تان یاری‌تان نمی‌كند یا كم‌شانسی می‌آورید، احساس ‌كفایت نداشتن می‌كنید. ‌اگر نمره پایینی در این آزمون گرفته‌اید، نقطه شروع بها‌دادن بیشتر به موفقیت‌تان است ‌شاید واقعا خوش‌شانس باشید، شاید باهوش باشید ولی موفقیت‌های شما ناچیز بوده است. ‌حتی اگر همه این مطالب در مورد شما صحت داشته باشند، هنوز موفقیت شما بستگی به تلاش‌تان دارد. ‌ اگر نمره پایینی در این آزمون به دست آورده‌اید ممكن است چنین شكایت كنید كه:«آنچه نوشته‌اید در مورد من صدق نمی‌كند، چون من هیچ تجربه موفقی نداشته‌ام» پاسخ ما ساده است:«اشتباه می‌كنید!» كمی بیشتر توجه كنید و خوب فكر كنید، حتی انجام كارهایی كه به‌نظرتان ناچیز است، می‌تواند تجربه موفق به‌شمار بیاید؛ شما حتما تجربیات موفق داشته‌اید، احتمال دارد مشكل شما در برقراری اهداف مناسب باشد مثلا ممكن است شما سال‌های ابتدایی تحصیل‌تان را با رویای فیزیكدان، وكیل، دانشمند، محقق و مانند این‌ها شروع كرده‌اید  اما در میانه ترم حتی سر كلاس هم حاضر نمی‌شدید چون مثلا شب قبل را تا دیروقت در مهمانی بوده‌اید دكتر، وكیل یا دانشمند شدن، اهداف برجسته‌ای هستند ‌اما داشتن اهداف كوتاه‌مدت ضروری است. زیرا آن‌ها به آرامی شما را به سوی اهداف بلندمدت پیش می‌برند‌. اگر فكر می‌كنید به اهداف خود دست نیافته‌اید، فهرستی از قدم‌هایی كه برای رسیدن به اهداف‌تان باید بردارید تهیه كنید و با نخستین قدم در فهرست شروع كنید. راز اصلی در ایجاد اهداف كوچكی است كه در محدوده توانایی شما باشد و درصورت رسیدن به آن‌ها، به‌خود پاداش دهید همان‌طور كه جمله معروف بیان می‌كند«هیچ‌چیز مانند موفقیت، موفقیت نمی‌آورد» وقتی شروع كنید هیچ‌چیز شما را متوقف نمی‌كند.

 




برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,
مطالب مرتبط
بخش نظرات

برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







.