- تاریخ ارسال : دو شنبه 19 فروردين 1392
- بازدید : 676
مادر...!!!
اشتباهی خونه یه خانم مسنی رو گرفتم، اومدم معذرتخواهی کنم هی میگفت مینا جان تویی؟ هی میگفتم ببخشید مادر اشتباه گرفتم، باز میگفت مینا جان تویی مادر؟ می گفتم نه مادر جان اشتباه شده ببخشید! اسم سوم رو که گفت دلم شکست.. گفتم آره مادر جون، زنگ زدم احوالتون رو بپرسم. اون قدر ذوق کرد که چشام خیس شد.
چه مادر و پدرها و پدربزرگ ها و مادربزرگ هایی که چشم انتظار یه تماس کوچولو از ما هستن.. ازشون دریغ نکنیم!
تبلت ها در آینده جایگزین رایانه ها میشوند!!!!
یک شرکت تحقیقات فناوری در آمریکا اعلام کرد پیشرفت های فناوری در موضوع رایانه موجب شده فروش تبلت ها به سرعت بالا بگیرد و تمایل به استفاده از رایانه های شخصی معمولی(PC) رو به زوال بگذارد.
شرکت "گارتنر" دیروز – جمعه- گزارش داد، پیش بینی می شود تا سال 2017 فروش رایانه های تبلتی 70 درصد رشد و از سوی دیگر فروش رایانه های شخصی( PC ) و لپ تاپ 7.3 درصد کاهش داشته باشند.
فروش PC، تبلت و تلفن های هوشمند که به طور کلی وسایل ارتباط جهانی خوانده می شوند شاهد افزایش خواهد بود اما سهم بازار این وسایل در طول زمان با تمرکز بیشتر بر روی وسایل قابل حمل و نقل و همراه تغییر خواهد کرد.
کارولینا میلانسی معاون شرکت گارتنر گفت: همانطور که مشتریان از رایانه های شخصی به تبلت ها و تلفن های هوشمند روی می آورند دیگر به رایانه های شخصی که باید به طور مداوم آن را جایگزین کنند توجهی ندارند .
بر اساس اعلام گارتنر، این امر از مدتها پیش بر اساس تغییر در ترجیحات کاربران در طول زمان انتظار می رفت.
تا سال 2017 ، 1.46 میلیون دستگاه از سیستم عامل اندروید استفاده خواهند کرد در حالی دستگاه های بر پایه سیستم عامل ویندوز به حدود نیم میلیون می رسد.
- تاریخ ارسال : دو شنبه 19 فروردين 1392
- بازدید : 442
به ادامه مطلب نریدا...!!!! اگه رفتین دیگه مشکل از من نیس!!!! شاید تا 50 روز نتونین بخوابین!!! خود دانین ؛ من کهحالم خیلی بد شد...!! شما نبینیدا...!!!
خواندن رویاهای شبانه امكان پذير شد!!
دانشمندان ژاپنی با استفاده از اسکنرهای MRI برای فاش کردن برخی از رمز و رازهای ذهن ناخوداگاه، اعلام کردند شیوه ای را برای "خواندن" رویاهای افراد یافته اند.
محققان به آنچه که به گفته آنها نخستین رمز گشایی رویاهای خواب شبانه خوانده می شود دست یافته اند؛ موضوعی که قرن ها و از زمان باستان تا کنون گمانه زنی های بشریت را به خود معطوف کرده است.
محققان در آزمایشگاه های علوم عصبی محاسباتی ATR در توکیو از اسکن های MRI برای تعیین موقعیت دقیق آنکه کدام بخش از مغز در طول لحظات نخست خواب فعال است استفاده کردند.
این دانشمندان سپس افرادی را که در حال خواب دیدن بودند بیدار و از آنها در مورد تصاویر مشاهده شده سئوال کردند، فرایندی که 200 بار تکرار شد.
به گفته محققان این پاسخ ها با نقشه های مغزی که توسط اسکنرهای MRI تهیه شده بود مقایسه شد . آنها سپس پایگاه داده ای را بر اساس این نتایج تهیه کردند.
در تلاش بعدی توانستند تصاویر مشاهده شده افراد را در حین خواب با 60 درصد دقت پیش بینی کنند، این پیش بینی در مورد حدود 15 آیتم خاص از جمله انسان، کلمات و کتاب ها با بیش از 70 درصد دقت صورت گرفت.
یوکیاسو کامیتانی مجری این مطالعات گفت: با این آزمایش ها نتیجه گرفتیم که با ضریب موفقیت بالایی توانسته ایم برخی از انواع رویاهای حین خواب را رمز گشایی کنیم.
تلفن همراه در زندگي چه چيزهايي را از بين برد؟
بیش از چهار دهه از اختراع اولین تلفن قابل حمل می گذرد و این وسیله تا کنون توانسته بسیاری از لوازم و تکنولوژی ها را با خود همراه کرده و شکل قدیمی آن ها را از زندگی های امروزی حذف کند.
در این گزارش 10 وسیله ای که توسط تلفن های همراه از بین رفته اند را معرفی می کنیم.
- تاریخ ارسال : یک شنبه 18 فروردين 1392
- بازدید : 501
به بهانه فرخنده زادروز سهراب سپهری
- تاریخ ارسال : شنبه 17 فروردين 1392
- بازدید : 654
جهان واقعا چند ساله است؟!
یک دانشمند آمریکایی در اقدامی جالب نسخه شبیهسازی شده خود از صدای انفجار بزرگ را با دادههای دقیق جدید بدست آمده از کاوشگر فضایی چندین میلیون دلاری، ترکیب کرده است.
اطلاعات بازگشتی از تلسکوپ فضایی پلانک سازمان فضایی اروپا تا کنون به فیزیکدانان زیادی در تجدیدنظر برآوردهای آنها از سن جهان کمک کرده و اکنون یک استاد دانشگاه واشنگتن از این دادهها برای ایجاد بازگردانی ارتقا یافته و وضوح بالا از صدای توسعه اولیه جهان در بیش از 13 میلیارد سال قبل استفاده کرده است.
جان کریمر 10 سال پیش ابتدا یک نسخه صوتی از انفجار بزرگ را با استفاده از اطلاعات ابزار ناهمسانگردی ریزموج ویلکینسون ناسا ساخته بود. وی اکنون از خوانشهای باکیفیت بهتر پلانک برای ساخت یک بازگردانی جدید استفاده کرده است.
این فیزیکدان از تحلیلهای ماموریت پلانک در مورد تابش زمینه کیهانی که شامل تابشهای حدود 400 هزار سال پس از آغاز جهان بوده، استفاده کرده است که تغییرات دمایی تابش زمینه کیهانی را به اجزای فرکانس زاویهای یا چندقطبی تغییر میدهد.
به گفته کریمر، فرکانسهای واقعی انفجار بزرگ بسیار پایینتر از آن بودند که با گوش انسان شنیده شوند از این رو وی آنها را با ضریب بسیار بالایی برای شبیهسازی خود بالا برده که اولین 760 هزار سال جهان را نمایش میدهد.
ماه گذشته سازمان فضایی اروپا از یک پرتره از جهان نوزاد بر اساس دادههای 15.5 ماه اول تلسکوپ فضایی پلانک رونمایی کرده بود.
این دادهها همچنین ارزش جدیدی را برای سرعت انبساط جهان در امروز ایجاد کرده و نشان داد که سن دقیقتر جهان 13.82 میلیارد سال است که 80 میلیون سال پیرتر از دادههای پیشین محسوب میشود.
- تاریخ ارسال : شنبه 17 فروردين 1392
- بازدید : 378
تصاویر از آخرین هنرنمایی عسل بدیعی
سریال «ششمین نفر» به کارگردانی بهمن گودرزی و تهیهکنندگی کاشفی با حضور پولاد کیمیایی ، نرگس محمدی و عسل بديعي در دهه فجر سال 90 به روي آنتن شبكه سه سيما رفت.
این تصویر از پشت صحنه این مجموعه:
و این هم دو تصویر از عسل بدیعی در سکانس های این مجموعه:
- تاریخ ارسال : شنبه 17 فروردين 1392
- بازدید : 372
تلویزیونی که بوها را هم منتقل می کند !!!!!!!
محققان ژاپنی یک نمایشگر قابل بوییدن ابداع کرده اند که کاربر نه تنها امکان تماشای آن را دارد بلکه می تواند قهوه یا غذای نمایش داده شده بر روی آن را ببوید.
این نمایشگر قابل بوییدن که توسط "هاروکا ماتسوکورا" در دانشگاه فناوری و کشاورزی توکیو ابداع شده است، بو را دقیقا در همان نقطه از نمایشگر LCD به هوا می پراکند که مثلا تصویر یک فنجان قهوه قرار دارد.
این فناوری با تغذیه مداوم بو از گلوله های ژل تبخیر شونده به چهار جریان هوایی که هر یک در گوشه ای از نمایشگر قرار دارند، کار می کند.
این جریان هوا از طریق پنکه هایی به صورت موازی با صفحه نمایشگر، وزیده می شود. قدرت و مسیر این جریانها بسته به صحنه نمایش داده شده بر روی نمایشگر متفاوت است. جریان هوا آن قدر ملایم است که کاربر فکر می کند بویی که به مشامش می رسد بوی آن شئی دیجیتالی است که بر روی نمایشگر می بیند.
سیستم کنونی در حال حاضر فقط می تواند در هر زمان یک بو را منتشر کند اما ابداع کنندگان این سیستم می گویند گام بعدی آنها استفاده از نوعی کارتریج مانند کارتریج های چاپگرهاست تا امکان تغییر بو را به آسانی فراهم آورد.
ماتسوکورا می گوید این سیستم می تواند نمایشگرهای تبلیغاتی و همچنین شیوه نمایش در موزه ها را متحول سازد.
این نمایشگر ماه گذشته در کنفرانس واقعیت مجازی IEEE در اورلاندو فلوریدا عرضه شد.
- تاریخ ارسال : شنبه 17 فروردين 1392
- بازدید : 340
نسل مردان منقرض می شود ؟!!! 5 میلیون سال دیگه؟!؟!
یک دانشمند استرالیایی اخیرا مدعی شده که گونه نر انسان، پنج میلیون سال آینده منقرض شده و این فرآیند احتمالا از هم اکنون آغاز شده است.
پروفسور جنی گریوز، یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان استرالیا در دانشگاه کانبرا بر این باور است که زنان در رقابت میان جنسیتها، به قطعیترین شیوه ممکن برنده خواهند شد.
به گفته وی، شکنندگی ذاتی کروموزوم جنسی مردانه، کروموزوم جنسی Y، بدین معنی است که مردان به سوی انقراض در حرکت هستند.
پیشبینی گریوز به تعداد ژنهای درون کروموزومهای جنسی زن و مرد اشاره دارد. کروموزوم زنانه X از حدود 1000 ژن سالم یا بیشتر برخوردار است و همچنین زنان و دختران دارای دو کروموزوم زنانه هستند.
کروموزوم Y به همان نسبت همتای مونث خود دارای ژن بوده اما طی صدها میلیون سال این میزان در انسان مدرن بسیار کاهش یافته است.
این امر شامل ژن SRY (توالی ویژه کروموزوم Y) یا همان سوئیچ برجسته مردانه هم شده که پسر یا دختر بودن جنین را تعیین میکند.
همچنین در حالیکه زنان از دو کروموزوم X برخوردارند، مردان تنها یک کروموزوم Y دارند که قابلیت ترمیمی را که همتای زنانه داشته، ندارد و از این رو زودتر تحلیل میرود.
این در حالیست که کارشناسان دیگر مردان را دلگرمتر میکنند. پروفسور رابین لاولبج، کارشناس کروموزوم جنسی موسسه ملی تحقیقات پزشکی در لندن اظهار کرده که کروموزوم مردانه در حداقل 25 میلیون سال اخیر هیچ ژنی را از دست نداده و جای نگرانی نیست.
پروفسور کریس میسون از دانشگاه کالج لندن اطمینان داده که حتی اگر این کروموزوم در چند میلیون سال آینده از بین برود، دنیای پزشکی از زمان زیادی برای جایگزین درمانی برخوردار خواهد بود.
پروفسور گریوز نیز از راهحلهای خود میگوید. وی اظهار کرده هنگامی که کروموزوم Y به چند قسمت تقسیم میشود، یک کروموزوم دیگر میتواند جای آنرا گرفته و به تولید گونههای جدید انسان منجر شود.
این امر در حال حاضر در دنیای طبیعت رخ داده که در آن یک موش خاردار ژاپنی توانست با وجود فقدان این کروموزوم زنده بماند.