افزایش ویروس های سیستم عامل آندروید
یک شرکت تولید کننده آنتی ویروس اعلام کرد که ویروس های سیستم عامل آندروید رو به افزایش است.
آندروید یک سیستم عامل متن باز است مبتنی بر لینوکس برای گوشی های موبایل می باشد که توسط گوگل ساخته شده است.
آندروید سیستم عاملی است که برای دستگاههای موبایل و گوشی های هوشمند که توسط بیش از 30 کمپانی معروف پشتیبانی می شود در واقع آندروید بستری را فراهم می کند که برنامه نویسان بتوانند هر چه سریعتر و بهتر برنامه هایی بسازند که از تمام ویژگی های یک گوشی هوشمند استفاده کنند.
این امر باعث می شود که هکران و ویروس نویسان برنامه هایی را برای اهداف خود تحت آندروید بنویسند.
شارژ لپتاپ ها با حرارت بدن انسان!!
شرکت فوجیفیلم در یک ابداع جدید برای تامین نیروی تلفن همراه و دستگاههای شخصی دیگر از حرارت بدن، دست به ساخت یک فیلم سبک زده که به پوست چسبیده و انرژی حرارتی ساطع شده از بدن را برای تبدیل به برق جمعآوری میکند.
این دستگاه موسوم به «مبدل ترموالکتریک» بدین معنی است که به زودی میتوان تلفنهای همراه هوشمند را بدون نیاز به منابع برق شهری و تنها با استفاده از انرژی بدن خود شارژ کرد.
همچنین با کمک پنلهای خورشیدی برای تاثیرگذاری بهتر این تبدیل از این ژنراتور میتوان برای شارژ دستگاههای الکتریکی بزرگتر مانند لپتاپ و کتاب الکترونیکی استفاده کرد.
مخترعان همچنین امیدوارند که علاوه بر تامین نیروی زندگی در حال پیشرفت انسان، بتوان از این دستگاه به صورت لباس برای بیماران به منظور شارژ کردن دستگاههای پزشکی آنها بهره برد.
این ماده آلی پلیمری توسط شرکت فوجی فیلم با همکاری موسسه ملی علوم صنعتی پیشرفته و فناوری ژاپن ساخته شده است.
نخستین تلفن اندرویدی جواهرنشان در بازار!!
شرکت سازنده تلفنهای مجلل و گرانقیمت ورتو نخستین تلفن هوشمند خود را با سیستم عامل اندروید به قیمت بیش از 10 هزار دلار ارائه داده است.
تلفن همراه ورتو تی با قیمت 7900 یورو یا 10 هزار و 575 دلار عرضه می شود در دفتر مرکزی این شرکت در همپشایر بریتانیا ساخته شده است.
براساس اظهارات هاتچ هاتچیسون طراح این دستگاه، ورتو تی قاب تیتانیوم دارد و صفحه ای از یاقوت کبود داشته اما از امکان 4G برخوردار نیست.
تاسال گذشته این شرکت متعلق به شرکت نوکیا بود که متخصص ساخت دستگاه های گران قیمت با سیستم عامل سیمبیان بود.
براساس اظهارات پری اوستینگ مدیراجرایی این شرکت، ورتو سیستم عامل اندروید را به ویندوز ترجیح داده است و می خواهد بخشی از اکثریت باشد.
وی افزود: ما می خواستیم تلفن هوشمند ورتو دارای مزیتهای سایر دستگاه ها باشد، فکر می کنم که تلفنهای دارای سیستم عامل ویندوز موفق خواهند بود اما سهم اندکی از بازار خواهند داشت. درحال حاضر سهم بازار اندروید به 60 درصد می رسد.
خطای دید باور نکردنی!!!
به مدت 20 ثانیه به مرکز تصویر خیره شوید و سپس بلافاصله به دست خود که بر روی ماوس قرار دارد (یا قسمت دیگری از بدن خود) نگاه کنید. چیز عجیبی را که ملاحظه میکنید در قسمت نظرات اعلام کنید!
خودکاری که غلط دیکته ای شما را می گیرد!!
برای موقع امتحان املا خیلی چیزه خوبیه ها...!!
استفاده از خودکارو کاغذ برای نوشتن ممکن است امروزه برای مردم یک چشمانداز دلهرهآور باشد که از شبکه ایمنی غلطگیر رایانهای در مورد غلطهای فاحش دیکتهای برخوردار نیست اما یک خودکار فناوری پیشرفته آلمانی به کمک این دسته از افراد آمده است.
خودکار فناوری پیشرفته شرکت Lernstift در زمان نوشتار اشتباه میلرزد.
این خودکار برای کمک به یادگیری نوشتاری جوانان طراحی شده اما برای انسانها در تمام سنین قابل استفاده است.
این خودکار که در مرحله پیشساخت قرار داشته، میتواند اشتباهات تلفظ و شکلگیری حروف را بطور بلادرنگ شناسایی کرده و یک لرزش هشدار را به دست نویسنده وارد کند.
کاربران میتوانند یکی از دو حالت این خودکار که شامل حالت خوشنویسی برای نمایش عیوب شکل و خوانایی و حالت املاء برای شناسایی اشتباهات املایی و دستوری است را انتخاب کنند.
حسگرهای ساخته شده درون این خودکار میتوانند تغییرات در شکل حروف را شناسایی کرده و در صورت بروز اشتباه به سرعت لرزش را اعمال کنند.
فالک و مندی وولسکی، سازندگان این خودکار از تلاشهای اولیه پسر خود برای یادگیری نوشتن الهام گرفتهاند.
آنها امیدوارند که این کار بتواند به کودکان در نوشتن دقیقتر و سریعتر کمک کند.
این مخترعان قصد دارند یک پروژه سرمایهگذاری جمعی را در ماه فوریه راهاندازی کنند که سرمایه لازم برای تولید و بازاری کردن ایده را با کمکهای ملی مردم برای حمایت از مفهوم پشت اختراع، تامین میکند.
آنها همچنین قصد دارند خودکارهای آینده را با افزودن حسگرهای فشار، قابلیت اتصال به رایانه و یک بستر نرمافزاری باز برای دیگران به منظور ساخت برنامه و گسترش عملکرد این خودکار ارتقا ببخشند.
گامی برای تولید لپتاپ های لوله ای!!!
محققان دانشگاه مریلند آمریکا با استفاده از مواد ساده و معمولی موفق به تولید قطعات الکترونیک روی نانوکاغذ شده اند که می تواند مسیر را برای توسعه لپ تاپ های تاشو و خم شونده هموار کند.
این تلاش نخستین گام برای تولید قطعات الکترونیک انعطاف پذیر و دوستدار محیط زیست بر روی نانوکاغذ محسوب می شود.
نانوکاغذ از خمیر چوب مقاوم سازی شده با آنزیم های مختلف ساخته شده و ترانزیستور روی آن نیز به وسیله سه جوهر مختلف چاپ شده است.
نانولوله های کربنی تک اتمی بوده و 10 هزار برابر نازک تر از موی انسان هستند؛ نانولوله ها روی سطح نانوکاغذ با استفاده از جوهر دی الکتریک و جوهر نیمه هادی چاپ شده و ترانزیستور ساخته می شود.
ترانزیستور نانوکاغذی شفاف از ویژگی های خاصی از جمله انعطاف پذیری، مقرون به صرفه بودن، وزن سبک و تجدیدپذیری برخوردار است؛ درجه شفافیت ترانزیستور 84 درصد بوده و با توجه به خاصیت نرم و انعطاف پذیری، حتی در صورت خم شدن نیز کارآیی دارد.
«لیانگ بینگ هو» از محققان دانشگاه مریلند تأکید می کند: این نانوکاغذ مانند پلاستیک صاف و قابل انعطاف است که می تواند برای ساخت گجت های الکترونیک خم شونده مورد استفاده قرار گیرد.
محققان به دنبال روشی برای چاپ و تولید نانوکاغذها در مقیاس تجاری و انبوه هستند.
- دسته : قوانین و اخبار سایت,قوانین و مقررات,اطلاعیه ها,صندوق انتقادات و پیشنهادات,,
- تاریخ ارسال : شنبه 24 فروردين 1398
- بازدید : 6262
علم و فرهنگ ؛ بروزترین وب لوکس بلاک